GivSlipYoga Fast 300 timers Anatomi, Fysiologi og sygdomslære

300 timers Anatomi, Fysiologi og sygdomslære

I går var det de sidste timers undervisning af 300 timer. Jeg har lært og blevet klogere på kroppen- både min egen og andres. Jeg forstår nu meget mere af hvordan jeg kan pleje og hjælpe min krop til at få den energi, næring og motion der er brug for. Det er mange ting som skiftet fra at jeg forstår det til at jeg virkelig har fattet det !!

Til min undervisning i yoga ser jeg andre og denne uddannelse har givet mere forståelse af alles fysiske form, krop bevægelse mulighed. Hvordan det indre og ydre hænger sammen – det stille og styrkende – Yin og Yang

Pernille er utroligt dygtig, hun har en både bred og dyb viden. Kundskab bliver givet videre på en fin, skarp og omtænksom måde som også tillader en samtal og emne lidt rundt om selve pensum. Jeg kan bare anbefale denne kursus – og nu skal jeg læse til eksamen for den sidste modul (Hormoner, neuroner, nervebaner, sanserne, sygdomme og farmakologi) 🙂

Er du interesseret at selv gå så finder du kurset her:

AFS Skolen – Skolen for anatomi, fysiologi og sygdomslære

Du kan også læse mere om Pernille Høeg her:

Pernille Høegh – Humanbiolog, Ernæringsterapeut og Functional Medicine Practitioner (easyme.dk)